تبلیغات
وبلاگ - طرز تهیه خورش خوشمزه انار مسمای گیلان +عکس
درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : وبلاگ
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :
وبلاگ
چهارشنبه 10 مرداد 1397 :: نویسنده : وبلاگ        


انار مسما گیلانی از خورش های خوشمزه و مجلسی شمال می باشد که می توان به عنوان خورشتی آبرومند در جلوی مهمان قرار داد, پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.

۲ قاشق سوپ خوری زعفران آب
کرده ۴ پیمانه دانه انار ۱/۴ پیمانه
پیاز داغ ۲ قاشق سوپ خوری
روغن ۱/۲
سینه مرغ یا ران ” اردک , خودکا , مرغابی ”
نمک و فلفل به میزان لازم

۱٫
قابلمه ای مناسب را بر روی حرارت قرار داده, مقداری روغن درون آن ریخته, مرغ را اضافه کرده و کمی
تفت بدهید.

۲٫
بعد از مدت زمان لازم ” تفت دادن نسبی ” پیاز داغ را اضافه کنید و همچنان تفت بدهید.

۳٫
حالا دانه های انار را به مرغ اضافه کرده, کمی آب بریزید ” آب باید مرغ را کامل بپوشاند “,
نمک و فلفل به مقدار لازمه بریزید.

۴٫
حالا باید صبر کنید تا آب خورش بجوشد, به محض اینکه شروه به جوشیدن کرد حرارت را کم کرده و
منتظر بمانید خورشت کاملا جا بیافتد.

۵٫
جا افتادن در حدود یک ساعت می کشد, حال وقتی خورشت کاملا جا و به روغن افتاد, باید حرارت را
خاموش کرده و زعفران محلول را به آب اضافه کرده و هم بزنید تا خورشت رنگ و عطر دلپذیری پیدا
بکند.

۶٫
کمی صبر کنید, بعد از آماده شدن خورش می توانید آن را با برنج سرو کنید.

فواید زیاد انار برای سلامتی بدن

انار میوه بومی ایران است و از آن دست میوه‌هایی است که با آن رنگ زیبا و شکل منحصر به فردش حسابی
در فرهنگ ایرانی جا خوش کرده. انار میوه‌ای است که افراد ناآشنا از شکل و ظاهرش تعجب می‌کنند:
پوستی کلفت که دانه‌های کوچکی با رویه‌های قرمز شفاف را به تعداد بسیار زیاد کنار هم جمع کرده‌است
و بعد روی هر اجتماع کوچک روکشی سفید کشیده. انار از آن گیاهانی است که همه قسمتهایش
خواص درمانی دارد، از دانه‌هایش بگیر تا پوست ریشه‌اش.



لینک منبع

مطلب طرز تهیه خورش خوشمزه انار مسمای گیلان +عکس در سایت مفیدستان.





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر